MTB - Referenser

  
Nordic Footprints
Systemet byggdes från början för Nordic Footprints som idag använder systemet fullt ut. Hösten 2012 utvecklades systemet för att kunna användas av fler företag och vissa speciallösningar byggdes om. Nordic Footprints har med hjälp av MTB kunnat avveckla alla exceldokument och andra hjälpmedel för verksamheten och har nu all bokningsinformation, fakturering och rapporter i MTB.

Abisko dogsledding
Började använda MTB hösten 2013 och hade då önskemål om en utbyggnad av funktionalitet mot återförsäljare vilket också byggdes. Nu kan Abisko Dogsledding hantera sina återförsäljare med hjälp av MTB och återförsäljarna har ett eget gränssnitt där dom kan boka sina platser direkt.

Bearfoot North
Letade efter ett bokningssystem som kunde hantera bokningar direkt från kund och återförsäljare. Med hjälp av funktionen för presentkortsföretag kan nu även kunder med presentkort boka online. Började använda MTB i början av 2014.

Abisko Snowmobile Tours
Letade efter ett system som kunde hantera onlinebokningar direkt från kund och återförsäljare. Började använda MTB i slutet av 2014.

 
 

   
2013 Copyright . MTB Systems. All Rights Reserved Support & demo - kontakta oss på mtb@mtb-systems.se