MTB - Prissättning

  
Det finns ingen procentuell avgift att använda systemet utan du betalar endast en låg månadsavgift och då ingår alla kärnfunktioner.  

Det ingår en funktion för onlinebokningen som du kan lägga på din egen hemsida samt möjligheten att göra bokningar i admingränssnittet. Vill du även koppla till kortbetalning med Certitrade kan du ordna det på egen hand eller så kan vi lösa det hela åt dig. Du får även tillgång till rapporter, statistik, fakturering, kioskförsäljning, planeringsverktyg och mycket mer. Även om du redan idag säljer dina upplevelser via andra bokningsfunktioner eller tom. redan har en bokningsfunktion på din hemsida kan du använda MTB.  

MTB kostar 349 kronor i månaden och du kan börja helt på egen hand då du får tillgång till en utförlig manual. Du börjar med att testa systemet helt utan förpliktelser. När du fått dina inloggningsuppgifter ringer vi upp dig för en telefongenomgång av basfunktionerna (cirka 1 timme) för att du ska kunna börja arbeta med systemet. Sen få du arbeta på egen hand och utvärdera systemet innan du bestämmer dig för att fortsätta. Om du startar och använder systemet på egen hand utan kortbetalning kostar systemet alltså endast 4 188 per år just nu.  

Vill du sen ha utförligare hjälp erbjuder vi utbildning under en halvdag eller en heldag beroende på era önskemål. Utbildingen kan genomföras på plats hos er, hos oss i Stockholm eller per telefon. Under utbildningen hjälper vi er att sätta upp systemet helt enligt era behov och önskemål. 

Vi hjälper er med att komma igång och även bolla idéer kring övrig integration.

Tillvalsmodul - PDF Faktura

Istället för som vanligt generera en webdokument som ni kan maila eller själva skriva ut som PDF kan MTB skapa PDFer. Om man aktiverar PDF funktionen leder alla fakturalänkar till ett PDF dokument SAMT när man mailar en faktura skickas ett mail med kortfattad information om bokningen tillsammans med fakturan/bekräftelsen bifogad som ett PDF dokument.
Pris: 59 kr / månad

Tillvalsmodul - Automatiserad kommunikation

Tillvalsmodulen ”Automatiserad kommunikation” är byggd för att kunna kommunicera med kunder helt automatiskt. T.ex bland annat:
- Skicka mail ett visst antal dagar innan ankomst med information inför kundens ankomst.
- Skicka mail dagen efter avresa för att tacka för besöket och eventuellt en uppmaning att fylla i en utvärdering eller betygsätta på TripAdvisor.
- Skicka ett mail med en påminnelse om kunden har en obetald faktura
Pris: 99 kr / månad

Kontakta oss för mer information om funktioner och priser.
 
 

   
2013 Copyright . MTB Systems. All Rights Reserved Support & demo - kontakta oss på mtb@mtb-systems.se